Arte
deliapmo
2023-03-28 21:06:06
un exercitiu la cultura civica in care trebuie sa stabilesc care sunt responsabilitatile pe care le avem fata de proprietatea noastra ( trebuie sa alegem dintr-o padure de brad, o ferma de pasari sau un hotel aflat langa lac ). Eu am ales un hotel aflat langa lac. Trebuie sa specific : -anotimpul in care imi desfasor activitatea -cucine colaborez si in ce fel -ce consecinte ecologice are activitatea mea -ce obligatii legale am ca proprietar -cum trebuie intretinuta proprietatea.
Răspunsuri la întrebare
davidvrabioru
2023-03-29 03:24:04

Am in proprietate un frumos hotel aflat langa oglinda limpede a unui lac.Imi desfasor activitatea pe toata perioada anului indeosebi vara cand caldura si frumusetea peisajului atrag numerosi turisti. In cadrul afacerii colaboratorii sunt diferite firme care ma ajuta la procurarea alimentelor ,a bauturilor alcoolice si minerale pentru restaurantul hotelului,firme de curatenie ,dezinsectie,dezinfectie si gradinarit. Prin aceasta activitate pe care o prestez nu afectez cu nimic mediul inconjurator,din contra mentin curatenia ,curat lacul de cate ori este nevoie si aduc imbunatatiri mediului prin plantarea unor spatii verzi si a diferiti arbusti. Ca proprietar am obligatia sa-mi achit darile catre stat ,sa am grija de clientii mei ,sa le ofer tot confortul si sa nu le pun viata in pericol. Proprietatea fiind catalogata ca un hotel de cinci stele am avut ca obiectiv primordial curatenia .Utilarea ultramoderna a acestui spatiu de odihna a atras cat mai multi turisti din tara si strainatate.

kghkgh
2023-03-29 03:25:19

La hotelul de langa lac ,toamna se aduna multe frunze cazute din copacii de pe malul lacului .Asadar trebuie sa colaboram cu o firma de salubritate care desfasoara activitati de strangere si reciclare a frunzelor , crengilor si deferitelor resturi ce se pot afla langa lac. Ca si proprietar al locului respectiv trebuie sa ,ma asigur ca treaba este bine facuta si totul este ecologic si nu dauneaza mediului.  Apa lacului trebuie sa fie  fara nitriti si nitrati si trebuie curatata de alge .

Adăugați un răspuns