Arte
Cont şters
2023-03-02 04:20:06
Va rog din suflet sa imi dati cat mai multe idei pentru cum am putea decora sala clasei a8-a ... Pana joi trebuie sa fie totul gata iar noi nu avem idei ... Va rog din suflet sa ma ajutati :) :* ... Clasa o sa fie cu albastru si alb ... :) Cine are cele mai multe idei legate de decoratiuni prin clasa primeste punctele !! VA ROG DATI-MI IDEI ... EU SUNT RESPONSABILA !! ORICE IDEE MA AJUTA !! :* ... :*
Răspunsuri la întrebare
anaisdalu
2023-03-02 05:16:03

pai incepe cu decorarea clasei :cu ghirlande ,cu fluturi ,cu obiecte decorative ,sa desenati pe perete flori ,pe tabla urari de bun venit.

dannyalintatul
2023-03-02 05:17:18

Poti sa pui ghirlande, flori, fluturi ,gaze, soare ,nori prin clasa. Pe geamuri sa desenati orice vreti dar ceva legat de vara sau scoala, iar pe tabla sa desenati ceva, legat de scoala sau de tema pe care o ai. Poti sa pui si baloane si steaguri ale tarilor prin clasa. Noi am mai pus pe usa un proiect cu scoala. Poti si tu sa faci la fel. In proiect poti sa desenezi sau sa lipesti imagini. Pe catedra ai putea pune o foaie mare pe care sa scrii numele tuturor elevilor din acea clasa sau daca nu vrei pe foaie poti sa scrii pe un balon. Si noi am decorat clasa si a iesit fff frumos. SPER ca te-am ajutat!!!!!!!!!

Adăugați un răspuns